World of the rich
World of the rich
World of the rich
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl World

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Станете наши приятели
До фонтана EmptyСря Юли 13, 2011 7:32 pm by Izzy

» Смяна на лик
До фонтана EmptyСря Юни 29, 2011 7:22 am by Lexi Branson

» Модератор на форума?
До фонтана EmptyВто Юни 28, 2011 9:39 pm by Lexi Branson

» i want every single bit of you...
До фонтана EmptyВто Юни 28, 2011 10:59 am by Блеър Бас

» Булшиииииииииит ;д;д;д
До фонтана EmptyПон Юни 27, 2011 9:18 pm by Izzy

» Welcome to my hood...;Pp
До фонтана EmptyПон Юни 27, 2011 9:03 pm by Izzy

» Get away...with me
До фонтана EmptyНед Юни 26, 2011 2:11 pm by Касиди Робъртс

» Нищожните ми опити за графики!
До фонтана EmptyСъб Юни 25, 2011 9:51 pm by Джейк Остин

» Бар "E.X."
До фонтана EmptyСъб Юни 25, 2011 9:21 pm by Джейк Остин

Top posters
Никол Андерсен
До фонтана Vote_lcapДо фонтана Voting_barДо фонтана Vote_rcap 
Kaya Martinez
Aria Rosewood
Елена Гилбърт
Max Fray~
Натали
Alex Hill
Джейк Остин
Блеър Бас
Christopher Wyatt
Статистика
Имаме 29 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Cooper

Нашите потребители са написали 889 мнения in 91 subjects
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 18, на Пет Сеп 13, 2024 4:58 pm

До фонтана

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Kaya Martinez

Kaya Martinez

Брой мнения : 117

До фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: До фонтана   До фонтана EmptyСъб Юни 18, 2011 3:10 pm

Точно до фонтана се намираха няколко пейки, на които хората посядаха за да погледат величествената гледка издигаща се пред тях.
До фонтана Fountain-moscow2
Върнете се в началото Go down
https://ggworldoftherich.bulgarianforum.net
Lexi Branson

Lexi Branson

Брой мнения : 16

До фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: Re: До фонтана   До фонтана EmptyСря Юни 22, 2011 6:51 pm

Едно от любимите ми места. Във всеки град, във всяка държава, навсякъде, където имаше фонтани, мястото бе обявено от мен за мое любимо. Водата бе толкова спокойна, сипеща се умерено от въздуха към басейнчето. Лишена от всякакви грижи, тревоги, чувства. Едно от най-спокойните действия според мен бе точно това - падането на водата от фонтаните. При моретата и океаните бе друго. Понякога водите бяха много тихи, но имаше и бури. Големите водни басейни ми напомняха на безкрайността. Като какво е да живееш вечно. Дори в книгите не се споменаваха толкова стари вампири. Но океана, виж той не си е мърдал от мястото още от сътворението. Харесваше ми да чета гръцки митове и легенди. Всяко едно същество, неодушевено и одушевено си имаше собствено име. Всяко бе изключително важно за продължаването на живота и на всяко бе отдадено необходимото внимание. Беше възхитително, как поетите от тогавашните времена пресъздаваха всичко достатъчно описателно само с думи. Оттам се зароди и любовта ми към историческите филми. Разбира се бях разочарована, когато сюжена на филмите се различаваше от този в книгите. Особен пример за това бе филма "Троя" с Орландо Блум и Брад Пит. Бях толкова влюбена в бързо пламналата любов между Брезеида и Ахил, бях се влюбила и в характера на Ахил, кое момиче не си мечтае да бъде защитавано от един от най-силните мъже на земята (а Брад Пит беше и толкова секси във филма), за това ми бе изключително неприятно, когато още докато даваха надписите на филма се разрових из една стара книга с митове и разбрах истината. Е, този път, Омир не бе описал всичко толкова подробно, колкото бе във филма.
Нима наистина бе толкова трудно да се влюбиш в правилния мъж? Не можех да си го обясня, най-вече защото не се бях влюбвала досега, но и да го бях направила не си го признавах пред себе си, нямаше и да го направя!
Та заразлика от фонтаните, океаните пресъздаваха всяко чувство, всяка емоция, която може да бъде изпитана от човек. Водите бяха тихи, но непроницаеми, от там предполагам идваше и поговорката "Тихите води са най-дълбоки". Но също така и по време на буря човек можеше да се чуди с кое чувство да сравни няколкометровите вълнения - омразя, ревност, гняв, болка, отмъщение.
Така замислена сладоледът в ръката ми беше започнал да се разтапя. Добре че си го поръчах в пластмасова кофичка. Беше и достатъчно горещо, та да се разтече по целите ми ръце, ако бе във вафлена фунийка или от тези с вкус на карамел.
Елена Гилбърт

Елена Гилбърт

Брой мнения : 62
Местожителство : In my dream xD

До фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: Re: До фонтана   До фонтана EmptyСря Юни 22, 2011 8:29 pm

Веднага щом се събудих,отвесих пердетата в стаята ми и слънчевите лъчи огряха лицето ми.Присторих леко очи и отворих прозорецът.Надвесих се над него и видях влизащите и излизащите хора от хотела.После отново вдигнах погледът си към слънцето.Да,беше един прекрасен топъл ден!Отдръпнах се от прозорецът и бързо отидох в банята.Измих зъбите си и лицето си.След това застанах пред гардеробната.Изваждах закачал след закачалка,като оглеждах дрехите на който бяха окачени.Дълго мислих и реших да се облека така.Щом се облякох,бързо излязох от стаята ми,като затворих вратата след себе си.Минах покрай стаята на Джеръми и Блеър,който очевидно още спяха.Е това си беше разбираемо!Все пак беше седем часът.Слязох и отидох в кухнята,а там ме чакаха току що готови гофрети.Бързо взех чинията и отидох в трапезарията.Наядох се и бързо оставих чинията в миялната,а след това се насочих към асансьора.След минути бях в фоайето,като бързо минах покрай рецепцията и излязох отвън.Извадих от чантата си едни слънчеви очила и бързо ги сложих.Чудех се къде да отида..Винаги знаех,но днес,днес,нямах си и на представа.Може би по магазините..D&G..Gucci.Оу,да..определено си умирах да ги посетя,но не.Днес просто исках да се поразходя.Бързо излязох от двора на хотела.И се запътих на някъде.Извадих телефона си и започнах да си ръчкам нещо по него.Не исках да се разхождам сама,но кой да викна?Имах толкова номера в телефона,а не знаех кой да викна!Вървях напред,докато се най - после се усетих,че съм стигнала до фонтана.Да,той беше прекрасен!Толкова успокояваш!Да гледаш как водата пада равномерно в басейнчето и то в толкова горещ ден.Направо ти се иска да скочиш в него!Загледах се в шуртящата вода и изведнъж забелязах познато лице.Да,това беше Лекси!Не бях се чувала с нея от седмица.Отидох при нея,но явно тя беше се отнесла на някъде.Размахах ръка пред лицето й и казах:
- Ехо,Лекси..земята вика Лекси. - Засмях се леко и я погледна.
Кой знаеше за какво си мислеше..винаги беше отнесена в мисли!Прегърнах я и казах:
- Как си? - Повдигнах вежда и след малко допълних:
- Оуу..сладоледът ти се разтапя. - Засмях се леко и погледнах към сладоледа й.
Макар и да беше топло,все пак за седем и половина часът си беше леко хладничко!
Sponsored content

До фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: Re: До фонтана   До фонтана Empty

До фонтана
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
World of the rich :: Manhattan :: Центъра-
Идете на: