| Бар "E.X." | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Kaya Martinez
Брой мнения : 117 Join date : 18.06.2011
| Заглавие: Бар "E.X." Съб Юни 18, 2011 3:30 pm | |
| | |
|
| |
Натали
Брой мнения : 59 Join date : 21.06.2011
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Сря Юни 22, 2011 11:39 am | |
| Натали нямаше какво да прави и реши да облече банския си и да иде до един от любимите си барове на плажа.Излезна от семейното имение и извади телефона си да повика такси.Не чака дълго ,когато се качи в таксито каза на шофьора да кара към плажа,а той само леко и кимна. Растоянието не бе дълго само няколко светофара.След около десетина минути стигнаха и тя плати на шофьора и излезна,поемайки дълбока глътка въздух от свжия морски бриз.Не се замисли сложи очилата си и се запъти към бара.Докато минаваше няколко "господа" подсвирнаха след нея,а тя даже и не се обърна.Продължи право към бара. Усмихвайки се пристъпи към барамана и каза сядайки на бара: - Един Космополитън- бармана и се усмихна и леко и кимна , а тя завъртя очи поглеждайки право към плажната ивица,чакайки питието си | |
|
| |
Джейк Остин
Брой мнения : 27 Join date : 22.06.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Сря Юни 22, 2011 11:47 am | |
| В нас нямаше какво да се справи а скуката ме убива.Трябваше да пийна нещо минута по-скоро.Имаше едно барче на плажа което ми изглеждаше хубаво.Облякох си Банските и си взех телефона.Бързо стигнах до плажа бързо веднага се проснах на бара и си поръчах често уиски.До мен седна едно красиво момиче.Усмихнах се и се обърнах към нея. -Здравей.-Казах предизвикателно и започнах да я оглеждам от главата до петите. Момчето бърз ми донесе питието и аз отпих солидна глътка и отново огледах момичето. | |
|
| |
Натали
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Сря Юни 22, 2011 12:05 pm | |
| - Ако мсилиш,че можеш да ме сваляш жестоко си се излъгъл - каза му Натали и го огледа отпивайки си от Космополитъна. "Определено изглеждаше доста добре" но пък Нат беше доста трудна за свалки чудеше се дали да го игнорира или да му се представи. Имаше доста сложен харекер понякога. Отпи още една глътка от прекрасното си питие и го погледна отново. - Та нека започнем отново Здравей. - каза му Натали леко усмихвайки се , а след това отпи поредната глътка от питието си - Натали - представи му се тя не спирайки да го гледа | |
|
| |
Джейк Остин
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Сря Юни 22, 2011 12:10 pm | |
| -Но моля ви аз не се опитвам да ви свалям.-Засмях се и я погледнах като отпих от уискито си. -Аз съм Джейк..-Усмихнах се и подадох едната си ръка за да можем да се здрависаме. Беше наистина красиво момиче,но аз не исках да я свалям а просто да си поговорим явно доста мъже са се опитвали да я свалят.Както виждам е било безуспешно. Усмихнах се и и продължих. -Вие сте наистина красива,но не искам да ви свалям.-Смигнах и. Погледнах към бармана и си поръчах още едно защото това питие вече свършваше. | |
|
| |
Натали
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Сря Юни 22, 2011 12:20 pm | |
| Нат го погледна и се усмихна - Е това определено е нещо друго и приемливо - каза му тя , и отпивайки последната глътна от питието си си поръча още едно, а след това се обърна отново към Джейк - Може да минен на ти , а и съжелявам ако съм била груба прсото доста често минават с такива номера - обесни му тя ситуацията набързо, а докато го правеше бармана и донесе още едно питие. И тя отпи поредната глътка.Оглеждайки се отново се обърна към него и се усмихна - Та приятно ми е да се запознаем Джейк ,аз съм Натали - добави тя набързо представяйки му се ,го погледна в очите и се усмихнах отново | |
|
| |
Джейк Остин
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Сря Юни 22, 2011 12:28 pm | |
| -Не няма защо да съжалявате разбираемо е.-Усмихнах се на момичето. Погледнах назад и видях плажа беше толкова хубав а вълните с тяхните движения и хората във водата.Беше толкова хубаво. -Искаш ли да поплуваме?-Попитах с усмивка на лице в този момент наистина исках да поплувам дори и малко исках да вляза във водата. Обичах водата,тя ме успокояваше. -Или може да поседим тук и да ми разкажеш за себе си.Какво ще кажеш?-Попитах и отпих от течността в чашата си. | |
|
| |
Натали
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Сря Юни 22, 2011 12:42 pm | |
| Погледна го повдигайки леко едната си вежда.А след това каза - Добре,аз ще ти разкажа за себе си, ти за теб и после влизаме да се къпем?- каза му тя и се усмихна , а след това си пое въздух - Родена съм тук,винаги съм имала всичко ,което поискам никога нищо не ми е отказвано. Родителите ми са богати и известни като повечето хора в града.И почти не се прибират в къщи. Майка ми се разболя преди 3 години и почина от рак, а от тогава ако видя баща си в годината 2 пъти ще е хубаво.. - раказа му тя и си пое въздух. Историята и не бе интересна за това я сби на минуна след това го погледна.И му каза. - Ами ти ? - попита го Натали отпивайки глътка от питието си ,а след това му се усмихнах | |
|
| |
Джейк Остин
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Сря Юни 22, 2011 12:48 pm | |
| -Ами добре...Роден съм в Париж не виждах родителите си много често затова трябваше да оставам с детегледачки и други такива.Майка ми умря когато бях малък и останах сам с баща си той беше всичко което имах,но не го виждах почти никога.Трябваше сам да правя всичко.Един ден се връщах от нощното си плуване и заварих в къщата ми баща ми да лежи на пода той беше умрял а над него неговия най-добър приятел.Той го беше убил.Обадих се в полицията,но тенеми повярваха нямал съм доказателсва.Преместих се тук а преди това обиуколих света.-Усмихнах се историята ми бе скучна.А и аз я сбих малко другото беше тъпо и скучно. -Влизаме ли?-Попитах и изпих на екс останалото в чашата си. | |
|
| |
Натали
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Чет Юни 23, 2011 9:29 am | |
| Натали го погледна , а след това изпи и последната си глътка Космополитън на екс. Усмихна се на бармана,които зорко ги следеше.А след това се обърна към Джейк. - Да хайде да влизаме - казах му тя, взимайки си плажната чанта.И двамата тръгнаха към плажа. Минаха доста шезлонги преди да застанат най- отпред. Нат извади плажната си кърпа и я остави на един от шезлонгите,а после закъчи чантата си на една от дръжчиците под чедъра.Свали и шала от кръста си оставяйки го на шезлонга и свали чехличките си, слагайки ги под него ,за да не се напечът на слънцето. А след това се обърна към Джейк - Е аз съм готова за влизане - каза му тя и се усмихна леко | |
|
| |
Джейк Остин
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Чет Юни 23, 2011 8:05 pm | |
| -Супер.-Усмихнах се и събух джапанките си като ги сложих под шезлонга и после поставих и кърпата си на същия шезлонг.Усмихнах се на Натали и след това продължих. -И аз съм готов.-Усмихнах се леко и погледнах към слънцето което вече щеше да залезе. -Хмм май това ще се превърне в нощно къпане.-Пошегувах се. Отидох до нея и я взех на ръцете си а след това се запътихме към водат.Засмях се и я пуснах. | |
|
| |
Натали
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Чет Юни 23, 2011 10:18 pm | |
| Натали очакваше това което следваше,след като Джейк я бе взел на ръце.Погледна го предопредително но той дори не й обърна внимание, а направо я пусна в морето. Нат вече беше мокра,а едно от нещата беше ,че тя мразише да си мокри косата,но не никой нямаше да я чуе дори и да бе почнала да обеснява. -Да благодаря ти Джейк - каза му тя като започна да го пръска с вода."Е определено нямаше само тя да е мокра" - помисли си Нат продължавайки да пръска Джейк с вода. Въпреки ,че обичаше морето мразеше да и се мокри косата.Но не можеше да вини Джейк по простата причина,че той незнаеше... - Е добре аз те омокрих ти ме омокри и сега какво - каза му Нат смеейки се...Обичаше да се забавлява и никога не изпускаше одобен момент за това... | |
|
| |
Джейк Остин
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Чет Юни 23, 2011 11:30 pm | |
| Тя попита какво сега? Приближих се до нея лицата ни бяха на около 2 сантиметра едно от друго и прошепнах. -Може да си направи едно малко състезане.-ЗАсмях сеи отдръпнах лицето си от нейното. В този момент ми се искаше да я целуна,но нямаше да го направя...защото не искам да ставам като онези мъже на които тя беше свикнала. Гмурнах се във водата и излязх на повърхността. | |
|
| |
Натали
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Пет Юни 24, 2011 8:13 am | |
| Ефи се засмя и малко след него и тя се гмурна. Знаеше,че въпреки цигарите можеше да издържа достатъчно под вода.И така тя излезна малко след мястото на което беше излезнал той. - Та май в тази част те бих - каза му тя смеейки се.Започна да го пръска от далече,смейки се.От доста отдавна не се бе забавлявала така. Накрая спря да го пръска и се приближи плувайки към него. - Да определено от доста отдавна не се бях смяла така - изкоментира тя ,а след което се гмурна отново под водата,и се появи доста на вътре.Беше и нещо като хоби всеки ден да идва тук и да плува,колкото се може по навътре. - Та идваш ли? - викна му тя усмихвайки | |
|
| |
Джейк Остин
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Пет Юни 24, 2011 8:34 pm | |
| Засмях се и я погледнах не беше доста далече затова бързо я настигнах. -И още как.-Казах когато вече бях до нея. -Може ли да те целуна?-Попитах на ушето и.Беше толкова сладка а аз сигурно от две минути исках само едно нещо:Да я целуна.Ако ми откажеше щях да полудея и щях да и се нахвърля. Започнах да плувам около нея и минах отзад като зачаках отговора и. | |
|
| |
Натали
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Пет Юни 24, 2011 9:22 pm | |
| Брюнетката се усмихна леко,повдигайки едната си вежда,не можеше да разбере защо имаше такъв ефект върху хората,приближи се леко към Джей плувайки скъси разстоянието между тях и ,се усмихна с онази крива сладка усмивка на коята никой не можеше да устой. А след това сложи ръце на вратът му,като започна да рита леко във водата със крачета. Устните им бяха на сантиметър разстояние и тя го погледна със синьо-сивите си очи не спирайки да се усмивхва. - Да може - отговори му тя не спирайки да го гледа в очите.Джейк беше забавен,сладък и тя определено нямаше нищо против той да я целуне. | |
|
| |
Джейк Остин
| Заглавие: Re: Бар "E.X." Съб Юни 25, 2011 9:21 pm | |
| Усмихнах се когато тя се съгласи и обвих ръце около кръста и и я целунах нежно и бавно.Тази целувка се превърна в една страстна и дълга целувка и за двамата.Отлепих усните си от нея с нежелания и я погледнах а после отново допрях своитеустни в нейните и те пак се вплетоха в страстна целувка. -Целуваш се божествено.-Казах и се отставих водата да ме носи не се страхувах от нищо.Щом бях във водата с нея нямаше от какво просто.
Извинявай за забавянето. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бар "E.X." | |
| |
|
| |
| Бар "E.X." | |
|