World of the rich
World of the rich
World of the rich
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl World

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Станете наши приятели
Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юли 13, 2011 7:32 pm by Izzy

» Смяна на лик
Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 29, 2011 7:22 am by Lexi Branson

» Модератор на форума?
Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyВто Юни 28, 2011 9:39 pm by Lexi Branson

» i want every single bit of you...
Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyВто Юни 28, 2011 10:59 am by Блеър Бас

» Булшиииииииииит ;д;д;д
Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyПон Юни 27, 2011 9:18 pm by Izzy

» Welcome to my hood...;Pp
Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyПон Юни 27, 2011 9:03 pm by Izzy

» Get away...with me
Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyНед Юни 26, 2011 2:11 pm by Касиди Робъртс

» Нищожните ми опити за графики!
Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСъб Юни 25, 2011 9:51 pm by Джейк Остин

» Бар "E.X."
Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСъб Юни 25, 2011 9:21 pm by Джейк Остин

Top posters
Никол Андерсен
Последната клюка, която чу за предишния беше...  Vote_lcapПоследната клюка, която чу за предишния беше...  Voting_barПоследната клюка, която чу за предишния беше...  Vote_rcap 
Kaya Martinez
Последната клюка, която чу за предишния беше...  Vote_lcapПоследната клюка, която чу за предишния беше...  Voting_barПоследната клюка, която чу за предишния беше...  Vote_rcap 
Aria Rosewood
Елена Гилбърт
Max Fray~
Натали
Alex Hill
Джейк Остин
Блеър Бас
Christopher Wyatt
Статистика
Имаме 29 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Cooper

Нашите потребители са написали 889 мнения in 91 subjects
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 9 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 18, на Пет Сеп 13, 2024 4:58 pm

Последната клюка, която чу за предишния беше...

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Kaya Martinez

Kaya Martinez

Брой мнения : 117

Последната клюка, която чу за предишния беше...  Empty
ПисанеЗаглавие: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСъб Юни 18, 2011 3:49 pm

Айде да ви видим....
Върнете се в началото Go down
https://ggworldoftherich.bulgarianforum.net
Никол Андерсен

Никол Андерсен

Брой мнения : 267
Местожителство : Fuckin'Ville xD

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyНед Юни 19, 2011 11:12 am

Снощи се е напила на някакъв купон .. ;дд
Aria Rosewood

Aria Rosewood

Брой мнения : 91

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 2:40 pm

обича да ходи без бельо и с къси поли Very Happy Very Happy
Никол Андерсен

Никол Андерсен

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 4:40 pm

Твърди,че мрази Джъстин Бийбър,но слуша негови песни ;ДД

- що за тъпотия измислих само ;хх Very Happy
Aria Rosewood

Aria Rosewood

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 6:18 pm

иска да убие Нина Добрев, защото не иска да ходи с Деймън във филма Very Happy Very Happy

бту аз харесвам Джъстин Very Happy
Никол Андерсен

Никол Андерсен

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 6:27 pm

В училище е носила очила ... *??!* Що за клюка кажи ми ? ;хх ;ДДД

бту и аз ;дд обаче от както ходи със Селена Гомез взех да го мразя нещо ;хх не си ходят изобщо ... ;д
Aria Rosewood

Aria Rosewood

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 6:31 pm

ходи с чичкото от съседния блок Very Happy Very Happy *не е определено кой точно, просто някой от чичковците* Very Happy Very Happy

бту според пък са много сладка двойка Smile много си отиват
Никол Андерсен

Никол Андерсен

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 6:48 pm

Аз предпочитам батковци,не чичковци .. хахах ;дд Very Happy

Имала двойка за годината по математика ;дд

бту Изобщо не си ходят ;хх Имат 2 години разлика,и то тя е по-голяма от него,а би трябвало момчето да е по-голямо !! ;Д Знам,че в любовта няма никакви граници за нищо,ама ... не си ходят и това според мен !! ;ДД
Aria Rosewood

Aria Rosewood

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 6:54 pm

напила се в нощен клуб и правила стрийптиз на една от масите

бту еми не знам, аз мисля, че са сладки. Сега са една от любимите ми двойки. Въпреки че, се дразня, че сега Джъстин не прави нищо Very Happy Very Happy е 2 години не е толкова много, пък и сега като гледам и по тв и в училище е модерно момичетата да ходят с по-малки Very Happy Very Happy
Никол Андерсен

Никол Андерсен

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 6:58 pm

Някой е пуснал слух,че излиза на срещи със зубър. Very Happy Very Happy

бту Да,знам .. има една Камелия,която е по-голяма от мен с 2 години и излиза със седмокласник .. ама той си е гъзе де,пуши и т.н. Very Happy Very Happy Ама тя го използва .. и то бая хД
Max Fray~

Max Fray~

Брой мнения : 62

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 7:51 pm

...че тайно яде посред нощите, щото иска да е слаба, ама не издържа.
Никол Андерсен

Никол Андерсен

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 7:54 pm

Боядисва си косата .. ;дд
Max Fray~

Max Fray~

Брой мнения : 62

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 7:56 pm

В менопауза е.
Никол Андерсен

Никол Андерсен

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyСря Юни 22, 2011 8:35 pm

Самозадоволява се .. ;ДДД

- ОМГ??!
Aria Rosewood

Aria Rosewood

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyЧет Юни 23, 2011 3:12 am

ходи с 5-ма едновременно Very Happy
Никол Андерсен

Никол Андерсен

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyЧет Юни 23, 2011 9:09 am

Ъмм,имаше такъв период ... ;ДД ;хх

Тайно е влюбена в Бруно Марс ;д
Натали

Натали

Брой мнения : 59

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyПет Юни 24, 2011 8:29 am

Тайно или не тайно е обърнала резбата Laughing Laughing
Никол Андерсен

Никол Андерсен

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyПет Юни 24, 2011 10:41 am

Целувала се е с момиче на купон.

- нито тайно,нито не тайно съм я обърнала ; ) ;ДДД
Натали

Натали

Брой мнения : 59

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyПет Юни 24, 2011 9:25 pm

Изяла е три кутий бонбони хД

Боже що за глупост измислих хД
Никол Андерсен

Никол Андерсен

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  EmptyПет Юни 24, 2011 10:25 pm

Цял ден яла само сладолед и сладки неща,коли и шоколади с приятелки и като се прибрала щяла да повърне. *това ми се случи днеска ;ххх*

- а що бе?! на мен ми хареса пък ;Д
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Последната клюка, която чу за предишния беше...    Последната клюка, която чу за предишния беше...  Empty

Последната клюка, която чу за предишния беше...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Оцени предишния от 1 до 10
» Целувка, бира, прегръдка или шамар за предишния?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
World of the rich :: Свободна зона :: Форумните игри..-
Идете на: