Статистика | Имаме 29 регистрирани потребители Най-новият потребител е Cooper
Нашите потребители са написали 889 мнения in 91 subjects
|
Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула Най-много потребители онлайн: 18, на Пет Сеп 13, 2024 4:58 pm |
|
| Плажa | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Никол Андерсен
Брой мнения : 267 Join date : 18.06.2011 Местожителство : Fuckin'Ville xD
| Заглавие: Re: Плажa Вто Юни 21, 2011 11:07 am | |
| Той беше от Ню Йорк,супер! Пръскахме се с вода няколко минути.Аз се гмурнах,че ми стана топло. След това Алекс излезе.Аз не мислех да излизам,но може би след малко. Заплувах към по-дълбокото,близо до шамандурата. Лошото беше,че днес имаше водовъртежи.Но аз продължавах да си плувам. Изведнъж усетих нещо да ме тегли към дъното.Започнах да мятам ръце и да викам,но едва ли някой щеше да ме чуе.Опитах се да изплувам,но не можех.Дърпаше ме надолу и все надолу. | |
| | | Alex Hill
Брой мнения : 45 Join date : 20.06.2011 Местожителство : Ню Йорк
| Заглавие: Re: Плажa Вто Юни 21, 2011 11:24 am | |
| Гледах към нея и `и се радвах.Тя определено умееше да се забавлява.Изведнъж тя започна да маха с ръце и ту да се показва на повърхността,ту да изчезва. Усмихнах,се защото си мислих,че се опитва да ме стресне.Но тя продължаваше да го прави.Изправих се рязко и тръгнах към морето.Влязох вътре и започнах да плувам колкото мога по бързо.Тя беше попаднала във водовъртеж.Най - накрая стигнах до нея.Успях да я издърпам,а след това я вдигнах на ръце и с нея тръгнах към брега. Оставих я на пясъка и я погледнах загрижено. -Добре ли си? - попитах я.
| |
| | | Никол Андерсен
| Заглавие: Re: Плажa Вто Юни 21, 2011 11:32 am | |
| Усетих как някой изведнъж ме сграбчи и ме извади от водата.Това беше Алекс. Бях глътнала доста морска вода.На брега се закашлях и я изкарах. -Добре ли си? - чух думите му,а аз още не се бях осъзнала. След кратка пауза му казах: -Да,добре съм.Благодаря ти много. - погледнах го и се усмихнах като се взирах в големите му кафяви очи. Сложих ръце на лицето си и затворих за миг очи. Ако не беше Алекс,до сега да бях мъртва. -Алекс... - заговорих бавно - Ти ми спаси живота.Задължена съм ти. - погледнах го. | |
| | | Alex Hill
| Заглавие: Re: Плажa Вто Юни 21, 2011 11:38 am | |
| Погледнах към нея.Може да не се познаваме много добре,но се радвах,че я бях спасил. Тя се съвзе малко,а аз не исках да задълбавам толоква това,което стана преди малко.Усмихнах се и седнах до нея. -Спокойно,важното е,че ти си добре. - повдигнах леко едната си вежда и се загледах във морето,което за малко щеше да я убие.Обърнах се отново към нея и я огледах от горе до долу. - Имаш много хубаво тяло. - казах `и аз.Исках по някакъв начин да разсея мислите `и и на да не мисли за това,което стана преди няколко минути. - Какво ще кажеш да отидем в някое кафене или заведение за бързо хранене? - предложих `и аз.Исках да я опозная,а това щеше да е добър повод,тъкмо нямаше да сме около водата. | |
| | | Никол Андерсен
| Заглавие: Re: Плажa Вто Юни 21, 2011 11:44 am | |
| -Спокойно,важното е,че ти си добре. - усмихна ми се той и седна до мен.Аз също му се усмихнах. - Имаш много хубаво тяло. - каза ми Алекс. - Твоето е страхотно. - погледнах го и се усмихнах. - Какво ще кажеш да отидем в някое кафене или заведение за бързо хранене? - предложи той. - Да,става.И без това малко огладнях. - засмях се. | |
| | | Alex Hill
| Заглавие: Re: Плажa Вто Юни 21, 2011 11:51 am | |
| Изчервих се на комплимента,който ми направи.Но все пак това си беше вярно,потдържах форма,като редовно ходех на фитнес,и се радвах,че тя го е забелязала. -Добре. - съгласих се с нея.Тя изсъхна и се облече,а аз си взех тениската,без да я обличам и двамата се изправихме. - Е ти водиш. - усмихнах `и се и я оставих да ни заведе в някое заведение за бързо хранене.Имаше толкова много въпроси,които исках да задам. | |
| | | Никол Андерсен
| Заглавие: Re: Плажa Вто Юни 21, 2011 12:01 pm | |
| Аз изсъхнах и се облякох.А Алекс просто си взе тениската,но не я облече.Така щях да се наслаждавам на хубавото му тяло. - Е,ти водиш. - усмихна се той. - Добре. - съгласих се. Не знаех много заведения за бързо хранене,само нощни клубове.Все пак това беше Ню Йорк - градът,който никога не спи. Тръгнахме заедно и след няколко минути пристигнахме пред едно кафене.Името му беше "Тринити".
П.П.:Пиши направо там. ;р | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажa | |
| |
| | | | Плажa | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |